Страници

21 юни, 2011

Певецът Владо Димов в Пирогов

Владо ДимовВладо Димов счупи глезена си по време на футболен мач. Певецът поддържа форма с футбол поне веднъж седмично. „Предпочитам футбола пред фитнеса” – бе категоричен изпълнителя на „Следва продължение”. „Сега вече няма да е така. Предстоят ми поне едни 40 дни по-лек режим и повече почивка и вкъщи. Искам специално да благодаря на д-р Йорданов от Пирогов за грижите и професионализма” – каза Владо. Той е готов с новата си песен, чийто запис ще се позабави поради инцидента. Новото парче е дело на Иво Моллов – Гугутката и Владо се надява да надмине успеха на „Следва продължение”. Чаровникът отново е измислил изненади за клипа. Не е ясно дали черната Златка ще участва отново, но е ясно, че песента ще е динамична и ще има много хубави, танцуващи момичета. „Бързам за лятото. Мисля, че песента е много подходяща и трябва да има много заряд, много настроение и много красота във видеото” – сподели Владо Димов.

17 юни, 2011

Живко Добрев и "Малко дрешки" с премиера

Живко Добрев и Малко дрешкиНовата песен на Живко Добрев е вече факт. "Малко дрешки" вече може да бъде чута в Интернет.
Музиката и ангажиментът са дело на Георги Георгиев, а маркетингът е на Огнян Тодоров. Закачливият текст е на Тина Денчева.
Видеото е дело на екипа на DS Studio. Режисьорът Йовко Петров вече е готов с монтажа и до няколко часа се очаква премиерата на "Малко дрешки" в ефира на DSTV.
Както добре знаят феновете, в атрактивното видео участва македонската красавица Драгана.
Любопитното е, че по време на снимките е имало доста страсти, като някой неща ще видим и в самото видео, където певецът и моделката дори преплитат езици.

07 юни, 2011

Омбудсманът на България Константин Пенчев и Българския ветеринарен съюз организират пресконференция

Увеличават се драстично заболяванията при хора, пренесени от животни.
Оказва се, че България е на първо място в Европа по брой разболели се от кучешка тения. Пациентите са предимно деца.
Политически или здравен е този проблем? Какви болести се разпространяват от бълхите, кърлежите, комарите и въшките при хората? Защо у нас няма стратегия за предотвратяване на Ку-треската, Лаймската болест, Лайшманиозата, Дирофилариозата, Ерлихиозата?
70% от болестите при хората са сходни с тези при животните, което означава, че могат да си ги предават едни на други.
Омбудсманът на България Константин Пенчев и Българския ветеринарен съюз организират съвместна пресконференция за старта на кампанията за информиране на децата за отговорността при отглеждането на домашни любимци.
Пресконференцията ще се състои на 08.06.2011г. /сряда/ от 10.00 ч. в залата на омбудсмана на
ул. „Джордж Вашингтон” 22.