Страници

26 юни, 2013

TUMBAITO и Калин Вельов записаха нов летен хит

Калин Вельов
Певеца и барабанист Калин Вельов, днес навършва 40 години. За рождения си ден музиканта заедно с най-атрактивната българска латино формация TUMBAITO, записа чисто нова песен,  специално за "Бургас и Морето", която от днес тръгва в радио ефира, но ще бъде представена за първи път на живо в рамките на фестивала през м. август.
Песента в стил реге носи заглавието "Аня" и е горещия морски хит на TUMBAITO за това лято.
Музиката е на легендарния български композитор, написал едни от най-големите шлагери - Стефан Димитров, текстът е на Асен Ошанов, също оставил лириката си зад големи български хитове, а аранжиментът е дело на самите музиканти.
Фестивалните емоции на групата обаче ще започнат още на

05 юни, 2013

Утре вечер екзотичната AYO ще се качи за първи път на българска сцена

реге-соул изпълнителка AYO
Датата 06.06 няма как да бъде подмината, защото точно в 20ч. изключително талантливата и позитивна реге-соул изпълнителка AYO, ще се качи на сцената в зала 1 на НДК за първия си концерт в България.
Тя ще зарадва българските си фенове, както с най-популярните си песни, така и с изпълнения от чисто новия й четвърти студиен албум. Официалната световна премиера на пилотния сингъл към него, наречен „Fire” е на 10.06, но родните меломани ще имат честта да я чуят първи утре на живо.
За да завършим изцяло емоцията около гостуването на AYO, след концерта й, нейната