Страници

14 юни, 2009

Планета Пайнер -турне 2009 и в град Монтана

Турнето на Пайнер в МонтанаТаз годишното турне ще стартира от нашия град на 15.07.2009година. Все още не са обявени със сигурност изпълнителите, но е ясно че входът ще бъде свободен и концерта ще протече на центъра на града. Най-накрая нещо ново в града ни!!!

Лятното турне, което "Планета" ТВ организира тази година за шести път, ще стартира на 15-ти юли от Монтана. То ще включва 10 града и за разлика от досегашните турнета, спектаклите ще бъдат не на стадионите, а на централните площади на градовете-домакини.

Билети за концертите на Националното турне на "Планета" няма да има, а достъпът на публиката ще бъде свободен. Така музикалното торнадо на 2009-та година ще се превърне в истински общоградски празник. Точният брой на изпълнителите, които ще бъдат включени в турнето тази година все още се пази в тайна.

Първото име, което това лято ще нажежава музикалните страсти на българина, вече е обявено - Преслава. Очаква се следващата седмица да станат ясни още две имена от звездната трупа на "Пайнер".

Няма коментари: