Страници

09 юли, 2012

Чуколов: Министър Цветанов ще остане в историята като Дон Цеци

На брифинг в централата на партия Атака националистите изразиха възмущението си от бездействието на силите на реда и вътрешното министерство, във връзка с поредния инцидент - обсадата над болницата в гр. Ихтиман от близо 300 циганина.
 По отношение на циганската престъпност от Атака сме задавали многократно парламентарни въпроси към министър Цветанов, с настояване за предприемане на активни мерки за предотвратяване на посегателствата над български граждани и в частност лекари, заяви Десислав Чуколов.
 През 2010 г. вицепремиерът и вътрешен министър бе обещал пред Българския лекарски съюз, че ще бъдат взети мерки за предотвратяването на такива инциденти. Сами виждате какво е постигнато – нищо, абсолютно нищо в борбата с циганската престъпност, заяви Чуколов и допълни, че АТАКА ще внесе законови промени инкриминиращи посегателствата над медици.
Според АТАКА ГЕРБ претърпяха пълен провал в борбата с циганската престъпност. Очевидно гласовете на ромите са по-важни за управляващите, отколкото живота на полицаи, лекари, медици и други български граждани, заяви Чуколов. Медиците са оставени на
произвола на циганската агресия.
Зам.-председателят на АТАКА призова г-н Цветанов да отговори защо хиляди полицаи охраняваха публичната педерастия наречена „София прайд” 2012, а българските лекари са оставени незащитени. 4444 Чухме премиера Борисов да казва как министрите му щели да влязат в историята –Цветан Цветанов ще остане в историята и народната памет като Дон Цеци, заяви Чуколов.
Вчера се състоя протест на ВМРО и АТАКА, подкрепен и от други патриотични партии и организации, срещу циганската престъпност, на който бе издигнат лозунг: „Няма да забравим. Няма да простим”, настояващ за намиране на убийците на Борислав Райнов и проф. Калоянов.
Партия АТАКА е първата националистическа политическа сила влязла в българския парламент и няма да допусне разпадането на патриотичната идея по подобие на земеделската идея, или както в момента виждаме пълния разпад на дясното политическо пространство. Волен Сидеров направи пробива през 2005 година и върху АТАКА тежи отговорността за общ фронт на всички български патриоти срещу циганизацията и турцизацията на Родината ни. Който работи срещу тези общи действия не може да се нарича националист, защото както всички патриоти от АТАКА знам - България е над всичко, обобщи Десислав Чуколов.

Няма коментари: