Страници

28 февруари, 2014

Свършват билетите за „Lord of the Dance”

Золтан Пап
Билетите за уникалния световен спектакъл „Lord of the Dance”, който може да бъде видян в зала „Арена Армеец” в София на 15 март 2014 г., от 20:00 ч, са на привършване, съобщиха организаторите на шоуто от „Symphonics Concerts”.
Танцьорите на великия Майкъл Флетли се завръщат в България, за да покажат пред феновете си невиждани до момента сценография, декори, костюми, визуални ефекти и спиращи дъха магически танци. Малко след представлението в София спектакълът ще бъде свален от афиша, а трупата ще започне работа по нов проект.

Междувременно по покана на „Symphonics” в София пристигна солистът на „Lord of the Dance” Золтан Пап, който изпълнява ролята на Dark Lord (Господаря на мрака) в спектакъла. Виртуозният солист, който през март ще гостува на българска сцена, се срещна с фенове, раздаде автографи и разказа интересни случки от работата си под прожекторите и живота зад кулисите на спектакъла.
Золтан Пап е унгарец, но от години е пълнокръвна част от шоуто „Lord of the Dance”. Едва на 21 г. той вижда по телевизията Майкъл Флетли и се зарича да овладее ирландските танци. През 2005 г. Золтан получава привилегията да танцува в „Celtic Tiger” редом със своя идол. Две години по-късно вече е в „Lord of the Dance”, където танцува и до днес. В шоуто работи и неговата приятелка Андреа Крен, която изпълнява ролята на Little Spirit (Малкият дух).
След срещата с феновете, Золтан Пап даде множество интервюта за телевизии, радиа, вестници и интернет медии, като дори гостува в тв предаването „Преди обед” на bTV, където преподаде на живо урок по ирландски танци на водещия Александър Кадиев.
Докато беше в София, солистът на „Lord of the Dance” извърши и предварителен оглед на залата за спектакъла, като заедно с организаторите уточни техническите параметри за най-касовото представление в историята на шоубизнеса в света, което може да бъде видяно у нас на 15 март 2014 г.

Няма коментари: